Εξετάσεις Ομογενών

Εξετάσεις Ομογενών

Ο ηγέτης της εκπαίδευσης των ομογενών!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΕΛΙΞΗ είναι η πρώτη επιλογή των ομογενών, που θέτουν υψηλούς στόχους και επιδιώκουν την εισαγωγή τους στα ελληνικά ΑΕΙ.

Όραμα

Όραμά μας είναι να εκμηδενίσουμε τις αποστάσεις και να παρέχουμε στους μαθητές μας ένα πρόγραμμα σπουδών κατάλληλα διαμορφωμένο, ώστε η γνώση να αποτελέσει θεμέλιο όχι μόνο για την επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά και για τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

Γιατί να επιλέξω «ΑΝΕΛΙΞΗ»;

Ο φροντιστηριακός οργανισμός «ΑΝΕΛΙΞΗ» συνδυάζοντας γνώση και εμπειρία 25 και πλέον ετών, προσφέρει στον μαθητή το πλέον ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, για να εισαχθεί στη σχολή της πρώτης του επιλογής.

Κατά την διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας τα παιδιάμπορούν να διδαχθούν την διδακτέα ύλη του ελληνικού σχολείου και δουλεύοντας συστηματικά να μπορέσουν να δημιουργήσουν το υπόβαθρο για να συμμετέχουν στις εξετάσεις.

Τα εντατικά θερινά προγράμματα διαρκούν για όλη τη θερινή περίοδο και τα εβδομαδιαία προγράμματα διδασκαλίας είναι ενισχυμένα σε αριθμό ωρών. Στόχος είναι να καλυφθεί πλήρως η εξεταστέα ύλη και να γίνουν αρκετές επαναλήψεις πριν τις εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων σε συνεργασία με τουςκαθηγητές, γίνεται αξιολόγηση της πορείας του κάθεμαθητή και εντοπίζονται τυχόν αδυναμίες του. Αν κριθεί ότι είναι απαραίτητο, πραγματοποιούνται επιπλέον ώρες διδασκαλίας και τεστ, με σκοπό την κάλυψη των όποιων αδυναμιών.

Γιατί να σπουδάσω στην Ελλάδα;

Η επιστροφή στην Ελλάδα για πανεπιστημιακές σπουδές είναι μια απόφαση που συνδυάζει σημαντικά οφέλη:

Όλα τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας είναι αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ ορισμένα από αυτά συμπεριλαμβάνονται στα καλύτερα της Ευρώπης.

Ειδικά για τα τέκνα  Eλλήνων του εξωτερικού  όλων των κατηγοριών, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι η εισαγωγή τους στα κορυφαία Ελληνικά πανεπιστήμια είναι ένας απόλυτα εφικτός στόχος, με βασική προϋπόθεση την σωστή υποστήριξη και τον κατάλληλο προγραμματισμό.

Σπουδάζοντας στην Ελλάδα τα τέκνα Ελλήνων του εξωτερικού  έχουν την ευκαιρία να «επιστρέψουν» στις ρίζες τους και να ζήσουν για μια σημαντική περίοδο της ζωής τους στη χώρα τους, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την αποκόμιση σημαντικών ακαδημαϊκών εφοδίων, χρήσιμων για όλη την Ευρωπαϊκή Επικράτεια.

Εξετάσεις Ομογενών
Εξετάσεις Ομογενών
Εξετάσεις Ομογενών

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εξετάσεις Ομογενών

Οι Άριστοι Στην Ανέλιξη

Η κορυφή ανήκει μόνο σε έναν!

Ο δρόμος για την επιτυχία περνά πάντα από την Ανέλιξη κι αυτό το επιβεβαιώνουν οι
εκατοντάδες ομογενείς μαθητές μας, από κάθε σημείο της γης, που κάθε χρόνο μας
εμπιστεύονται και παρακολουθούν το πρόγραμμα σπουδών μας !

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Καλέστε μας σήμερα: 210 38 25 660