Εξέλιξη

 • Όλα ξεκίνησαν το 2001 όταν δύο καθηγητές Μαθηματικοί, Ιωάννης Νάτσης και Κωνσταντίνος Τιμπλαλέξης αποφάσισαν να συνεργαστούν προκειμένου να ιδρύσουν ένα νέο φροντιστήριο σε κεντρικό σημείο της Αθήνας στην οδό Αμορίου 1 και Αχαρνών 140 ωστόσο λίγοι θα μπορούσαν να προβλέψουν τη πορεία που θα ακολουθούσε στη συνέχεια.
 • Εκείνο το αρχικό φροντιστήριο αγκαλιάστηκε γρήγορα από τη γειτονιά, καθώς πρόσφερε μεθοδική εκπαιδευτική υποστήριξη με αποτέλεσμα δεκάδες παιδιά της περιοχής να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και να εισαχθούν στο πανεπιστήμιο.
 • Η συνεπής και σταθερή εκπαιδευτική επίδοση των μαθητών μας, σύντομα μεγάλωσε τη φήμη μας και όλο περισσότεροι μαθητές από πιο απομακρυσμένες περιοχές άρχισαν να επιλέγουν τα φροντιστήρια ΑΝΕΛΙΞΗ
 • Η φήμη μας ξεπέρασε γρήγορα και τα ελληνικά σύνορα καθιστώντας τον Εκπαιδευτικό μας Όμιλο πρώτη επιλογή και στους Έλληνες του εξωτερικού, από χώρες όπως είναι η Γερμανία, το Βέλγιο, Αγγλία, Αμερική και λοιπές χώρες της υφηλίου.
 • Συγχρόνως τα εκπαιδευτήρια μας άρχισαν να οργανώνουν ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού, προκειμένου οι μαθητές να γνωρίζουν ακριβώς ποιες είναι οι επιλογές τους και πώς θα πετύχουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους στόχους τους, ώστε να αξιοποιούν στο έπακρο την εκπαιδευτική υποστήριξη που λαμβάνουν από εμάς.
 • Η εμπειρία που συσσωρευόταν από τα φροντιστήρια μας βοήθησε τόσο στη βελτίωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος όσο και στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής ομάδας με κορυφαίους καθηγητές ανά ειδικότητα.
 • Διατηρώντας σταθερά τη πρωτοπορία ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΕΛΙΞΗ αποτέλεσε από τους πρώτους που υιοθέτησαν την διαδικτυακή εκπαίδευση και επένδυσαν πάνω σε αυτή πολύ. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες μαθητές μας προετοιμάζονται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, το επίπεδο σπουδών είναι εφάμιλλο με τη δια ζώσης εκπαίδευση σε μαθητές από το εξωτερικό και τη περιφέρεια και σε όσους για διάφορους λόγους δεν μπορούν να μετακινηθούν σε 1 από τα 8 εκπαιδευτήρια μας.
 • Η συνεχής ζήτηση για τις υπηρεσίες του εκπαιδευτικού μας ομίλου αλλά και η ανάγκη διατήρησης της υψηλής ποιότητας σπουδών δημιούργησε την ανάγκη επέκτασης των δραστηριοτήτων μας με σκοπό να παρέχουμε μαθήματα σε τμήματα:
  Δημοτικής εκπαίδευσης μέσω της λειτουργίας Κέντρου Μελέτης,
  Ξένων γλωσσών
  Πανεπιστημιακών απαιτήσεων
  Γραπτών διαγωνισμών υποψήφιων
  Δημοσίων Υπαλλήλων για την εισαγωγή τους στο Δημόσιο.
 • Δύο νέα εκπαιδευτήρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΝΕΛΙΞΗ δημιουργήθηκαν το 2010 στην Αθήνα επί της οδού Μπενάκη και στη λεωφόρο Αχαρνών, το 2016 στη Πατησίων και το 2017 στη Νέα Ιωνία, το 2021 στη Νέα Σμύρνη ενώ το 2024 υποδεχόμαστε το νέο μας εκπαιδευτήριο στον Άγιο Ελευθέριο.

Φυσικά συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ουσία της εκπαιδευτικής διαδικασίας έχοντας πάντα ως κέντρο της προσοχής τον μαθητή σε απόλυτα εξατομικευμένο επίπεδο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το σύνθημα μας:
«Όραμα μας η εκπλήρωση των στόχων των μαθητών μας»!