ΑΣΕΠ: Έρχεται ο μεγάλος γραπτός διαγωνισμός με πάνω από 1.000 μόνιμες θέσεις

Στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr, βρίσκεται ο μεγάλος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ με πάνω από 1.000 μόνιμες θέσεις σε διάφορους φορείς του Δημοσίου.

 

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του ΑΣΕΠ αυτή την στιγμή οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής προχωρούν στην: «Επεξεργασία αιτήματος για την πλήρωση θέσεων με τη διαδικασία του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού , προκειμένου να ενταχθεί σε προκήρυξη. (άρθρο 8 του ν. 4765/2021)».

Η προκήρυξη που θα περιλαμβάνει τις θέσεις θα είναι η 2Γ/2022. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η δημοσιοποίηση της προκήρυξης έχει προγραμματιστεί να γίνει στα τέλη Οκτωβρίου, είτε το αργότερο αρχές Νοεμβρίου από το ΑΣΕΠ.

 

Όσον αφορά το πότε θα διεξαχθεί, ο προγραμματισμός είναι για τις αρχές του 2023, ωστόσο ο ακριβής χρόνος θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις. Δηλαδή από το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ αναμένεται το επόμενο διάστημα να ρίξουν το κύριο βάρος τους στην συγκεκριμένη προκήρυξη, αφού έρχεται να καλύψει ανάγκες προσωπικού σε πολλούς φορείς του δημοσίου με μόνιμες προσλήψεις, ενώ αναμένονται δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις για την κάλυψη των θέσεων.