Λιάνα Ζ.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτά τα δύο χρόνια στήριξης, συνεργασίας και εκμάθησης. Η πορεία προς την εισαγωγή στην εθνική σχολή δημόσιας διοίκησης είναι ανηφορικός και δύσκολος αλλά εσείς με το μεράκι, την ανθρωπιά και τον επαγγελματικό σας την κάνατε ευκολότερη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικότερα τον κ.Φωτεινό και την κ.Ταβλαδωράκη για τις γνώσεις που τόσο απλόχερα μου χάρισαν αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μου στάθηκαν. Καθώς επίσης και το νέο μέλος της διδακτικής ομάδας κ. Μανώλη Σκότορη που με την φρεσκάδα και την επιμονή του ανακάλυψα νέα μονοπάτια στην οικονομία και νέα όρια στις αντοχές μου!

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον κ.Παπατριανταφύλλου Αντρέα που μας έδειξε τα αγγλικά με άλλο τρόπο και αναθεώρησα αρκετά από αυτά που νόμιζα πως ήξερα κάνοντας το μάθημα γιορτή κάθε φορά αλλά με συμπυκνωμένη γνώση κάθε φορά! Από την επιστολή αυτή δεν θα μπορούσε να λείψει μια ειδική αναφορά στην κ.Έλενα (την φιλόλογο της καρδιάς μας!) όπως επίσης και από τον μαθηματικό μας κ.Νίκα που κατάφερε να μας κάνει τα περίπλοκα απλά και τα δύσκολα εύκολα!

Για το τέλος άφησα την κ. Γιαννιτσάκη την Ιωάννα της καρδιάς μου, τον άνθρωπο που ήταν η πρώτη μου επαφή με τον φροντιστηριακό όμιλο Ανέλιξη και που ήταν πάντα εκεί για να λύσει κάθε μας πρόβλημα ακόμα και όταν “δεν ήταν” εκεί.