Αγγελική Κ.

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας μου με την Ανέλιξη, θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό του φροντιστηρίου. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, και σε επίπεδο διδασκαλίας και σε επίπεδο διοίκησης. Επαγγελματισμός, μέσα σε ένα κλίμα οικογενειακό με ενδιαφέρον και σεβασμό προς τον μαθητή και τις ανάγκες του.

Ο κύριος Φωτεινός και η κυρία Ταβλαδωράκη εξαιρετικοί, μεταδοτικοί και με άριστη γνωστή του αντικειμένου. Γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις του διαγωνισμού και πως να προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον υποψήφιο! Ο κύριος Σκοτώρης, υποστηρικτικός, μεταδοτικός, πρόθυμος να εξηγήσει τη βιβλιογραφία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να βεβαιωθεί ότι την έχουν όλοι κατανοήσει. Οι γνώσεις του στα οικονομικά είναι εντυπωσιακές!

Δίπλα μας από την αρχή, πρώτα απ’όλα σε ανθρώπινο και στη συνέχεια σε επαγγελματικό επίπεδο.
Είμαι εξίσου ικανοποιημένη και από τους υπόλοιπους καθηγητές αλλά και την κυρία Γιαννιτσάκη η οποία με την ευγένεια και την αισιοδοξία της μας στηρίζει και μας εμψυχώνει με τον δικό της τρόπο. Αναφέρω, ωστόσο, τους τρείς παραπάνω ξεχωριστά λόγω την μεγαλύτερης επαφής και τριβής που έχουμε. Θα συνέστηνα ανεπιφύλακτα την Ανέλιξη σε όποιον σκεφτόταν να συμμετέχει στο διαγωνισμό!