Τι είναι αυτό  που μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

Στο κέντρο Διαγωνισμών Δημοσίου  ΑΝΕΛΙΞΗ λειτουργούμε με γνώμονα τον ίδιο τον υποψήφιο. Βρισκόμαστε δίπλα του προσαρμόζοντας συνεχώς τις ενέργειές μας στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της κοινωνίας, ώστε να μπορούν όλοι οι υποψήφιοι, ανεξαρτήτως κοινωνικής ομάδας, να έχουν ίσες ευκαιρίες στη γνώση.

Πετύχαμε να δημιουργήσουμε την δική μας εκπαιδευτική πρόταση και προσελκύσαμε έτσι πολλούς υποψηφίους που διακρίθηκαν με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.

Η επιλογή των καθηγητών έχει γίνει με αυστηρά κριτήρια, για να είναι το εκπαιδευτικό μας δυναμικό ικανό, ώστε να μπορεί να δείχνει το σωστό δρόμο, που οδηγεί στην επιτυχία.

  • Οι στόχοι των υποψηφίων είναι για εμάς αυτοσκοπός και κινητήρια δύναμη.
  • Δίνουμε αξία στα “θέλω” του κάθε υποψηφίου.
  • Προβάλλουμε διεξόδους ακόμη και στις περιπτώσεις που θεωρητικά είναι αποτυχημένες.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους, που εδώ και 20 χρόνια έχετε αγκαλιάσει τον Εκπαιδευτικό μας Οργανισμό με αγάπη και εμπιστοσύνη, ενισχύοντας την εδραίωσή του στο χώρο των εξετάσεων του Δημοσίου. Η αφοσίωσή σας μας ωθεί ώστε να έχουμε τεράστια ποσοστά επιτυχίας στο Δημόσιο Τομέα.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που είμαστε η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

Τι λένε για εμάς οι μαθητές μας

Κωνσταντίνα Κ. Πολλά συγχαρητήρια τόσο για το διοικητικό όσο και για το εκπαιδευτικό προσωπικό. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την κ.Ιωάννα που με ενημέρωσε εξ αρχής για τον τρόπο παράδοσης των μαθημάτων και με παρακίνησε να προσπαθήσω για μια δεύτερη φορά! Εν συνεχεία, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον κ.Σκοτώρη όσο και στην κ.Ταβλαδωράκη για τις εξαίρετες σημειώσεις τους και τις άμεσες απαντήσεις τους σε ότι και αν τουςρωτούσα…Μακάρι  να γνώριζα το φροντιστήριο από την αρχή! Εύχομαι πολλές επιτυχίες και συνεχίστε έτσι!!!

 
Δήμητρα Κ. Με το παρόν επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς το Φροντιστήριο Ανέλιξη για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του προσωπικού του (διοικητικού και διδακτικού) σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας μου για την συμμετοχή μου στον διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ.
Με την Ανέλιξη συνεργάζομαι πλέον σχεδόν δύο χρόνια, καθώς συμμετείχα σε δύο διαγωνισμούς της ΕΣΔΔΑ (2021 α στάδιο και πρόσφατα 2022 α στάδιο). Η προετοιμασία μου είχε καλύψει κατά τον πρώτο διαγωνισμό και τα δύο στάδια (α κ β) και πρόσφατα έως τώρα κάλυψε το α στάδιο. Τώρα προτίθεμαι να συνεχίσω την
προετοιμασία για το β στάδιο του τρέχοντος διαγωνισμού. Επομένως έχω επαρκή χρόνο για να μπορώ να κρίνω την συνεργασία αυτή και θεωρώ ότι η όλη αντίληψη του φροντιστηρίου αυτού είναι πολύ φιλική προς τον υποψήφιο, δημιουργώντας του θετική αίσθηση σε κάθε διάδραση του με αυτό, όπως π.χ. υλικό για μελέτη, συνεννοήσεις τηλεφωνικές και δια ζώσης, συμβουλές περί χρόνου και δυνατοτήτων του κλπ.

Επίσης, το διδακτικό προσωπικό είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου (Γ. Φωτεινός, Ευ. Ταβλαδωράκη, Ν. Θωμόπουλος, Ε. Χατζηγιαννάκη, Α. Παπατριανταφύλλου) και ιδιαίτερα αξιόλογοι άνθρωποι, ως χαρακτήρες.
Εγώ προσωπικά, καθώς προέρχομαι από έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, αυτόν της αρχαιολογίας, η συνάντηση μου με αυτούς τους ανθρώπους (Φωτεινός, Ταβλαδωράκη) πραγματικά μου έδωσε νέες κατευθύνσεις ακαδημαϊκές και με βοήθησαν να γνωρίσω την έννοια της πολιτικής επιστήμης και να την αγαπήσω.

Θεωρώ ότι αυτού του είδους η διάδραση είναι πιο σημαντική από την προετοιμασία για έναν διαγωνισμό του δημοσίου, καθώς με έκανε κοινωνό μιας νέας επιστήμης, ενώ στην επιστήμη που ήδη ακολουθώ είμαι διδάκτωρ. Η βοήθεια του φροντιστηρίου Ανέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική και ως προς το οικονομικό κομμάτι, που πάντα ήταν με άξονα την κατανόηση και την ανθρώπινη σχέση οι πληρωμές μας, ενώ τα ποσά ήταν πραγματικά πολύ συμφέροντα για έναν εργαζόμενο, όπως εγώ.

Όσον αφορά στις παροχές των ηλεκτρονικών συστημάτων θα έλεγα ότι και τα δύο συστήματα που γνώρισα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ήταν καλά και αποτελεσματικά, καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι των μαθημάτων μας έγινε διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας covid 19.  Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Γ. Γιαννιτσάκη για την πάντα πρόθυμη βοήθεια της σε όποιο ερώτημα μου και για την υπομονή της με τις αλλαγές ή τις επιπλέον διευκρινήσεις που μπορεί να ζητούσα. Οι επαγγελματίες αυτού του είδους σπανίζουν.

Εν κατακλείδι, οπωσδήποτε θα συνέστηνα την Ανέλιξη ως εγγυημένη λύση σε φίλους και γνωστούς που θα ήθελαν να προετοιμαστούν για κάποιον διαγωνισμό του δημοσίου ή για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

 
Ξένια Τ. Πρόκειται για δυο δημιουργικά και εποικοδομητικά χρόνια μαζί με τους καλύτερους που στο μέτρο των δυνατοτήτων τους προσπάθησαν να ελαφρύνουν το διάβασμα μας, μέσω στοχευμένης προσέγγισης των γνωστικών αντικειμένων.

Κυρία Ταβλαδωράκη και Κύριος Φωτεινός : Το μάθημα τους ήταν στοχευμένο, οι ίδιοι πλήρως καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους, γεμάτοι πάθος και όρεξη να μας μεταφέρουν τις απαιτούμενες γνώσεις. Ιδιαίτερα με βοήθησαν οι εργασίες σε κάθε κεφάλαιο, ώστε να οργανώσω τη σκέψη μου και να μάθω να δομώ σωστά το γραπτό μου!

Κύριος Μανώλης : Πάντα πρόθυμος να απαντήσει στα ερωτήματα μας, όσες φορές και αν χρειαζόταν, μάλιστα προσπαθούσε όλους να μας ενσωματώσει στο μάθημα. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γιατί με βοήθησε να προσεγγίσω από την αρχή ένα γνωστικό αντικείμενο που με μπέρδευε και με άγχωνε. Αφοσιωμένος στη δουλειά του και σε μας τους ίδιους, διόρθωνε τις εργασίες μας αιτιολογώντας σαφώς και με επαρκή
επιχειρήματα τις παρατηρήσεις του. Μας ενθάρρυνε καθ’ όλη τη πορεία, πιστεύοντας σε εμάς και στις δυνατότητες μας.

Κυρία Γιαννιτσάκη: Ευγενική υποστηρικτή και ενθαρρυντική μπορεί οι επαφές μας να ήταν
περιορισμένες και κυρίως δια του τηλεφώνου, αλλά η θετικότητα της και η ευγένεια
της είναι αξιοσημείωτη.

 
Αγγελική Κ. Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας μου με την Ανέλιξη, θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό του φροντιστηρίου. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, και σε επίπεδο διδασκαλίας και σε επίπεδο διοίκησης. Επαγγελματισμός, μέσα σε ένα κλίμα οικογενειακό με ενδιαφέρον και σεβασμό προς τον μαθητή και τις ανάγκες του.

Ο κύριος Φωτεινός και η κυρία Ταβλαδωράκη εξαιρετικοί, μεταδοτικοί και με άριστη γνωστή του αντικειμένου. Γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις του διαγωνισμού και πως να προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον υποψήφιο! Ο κύριος Σκοτώρης, υποστηρικτικός, μεταδοτικός, πρόθυμος να εξηγήσει τη
βιβλιογραφία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να βεβαιωθεί ότι την έχουν όλοι κατανοήσει. Οι γνώσεις του στα οικονομικά είναι εντυπωσιακές!

Δίπλα μας από την αρχή, πρώτα απ’όλα σε ανθρώπινο και στη συνέχεια σε επαγγελματικό επίπεδο.
Είμαι εξίσου ικανοποιημένη και από τους υπόλοιπους καθηγητές αλλά και την κυρία Γιαννιτσάκη η οποία με την ευγένεια και την αισιοδοξία της μας στηρίζει και μας εμψυχώνει με τον δικό της τρόπο. Αναφέρω, ωστόσο, τους τρείς παραπάνω ξεχωριστά λόγω την μεγαλύτερης επαφής και τριβής που έχουμε. Θα συνέστηνα ανεπιφύλακτα την Ανέλιξη σε όποιον σκεφτόταν να συμμετέχει στο
διαγωνισμό!
 
Παναγιώτα Σ. Ολοκληρώνοντας την συνεργασία μας είμαι σε θέση να ομολογήσω ότι τόσο το προσωπικό της γραμματειακής υποστήριξης, όσο και οι καθηγητές που συνεργάστηκα στενά, αποτέλεσαν υπόδειγμα και παράδειγμα επαγγελματισμού. Αναφερόμενοι στη γραμματεία το προσωπικό ήταν πάντα άμεσα διαθέσιμο να μου λύσει απορίες και διαδικαστικά θέματα που πρόεκυπταν από την on line μάθηση, καθώς και για να με ενημερώσουν για όλα τα τεκταινόμενα που αφορούσε τον διαγωνισμό.

Όσον αφορά το διδακτικό προσωπικό, το οποίο είναι άρτια καταρτισμένο στο αντικείμενο του διαγωνισμού, ήταν πάντα σε εγρήγορση ώστε να μου λύσει οποιαδήποτε απορία. Οφείλω να αναφέρω ότι η αντίληψη και η κατάρτιση τους φάνηκε και στην ευστοχία των θεμάτων που κατάφεραν και στους δύο διαγωνισμούς να προσεγγίσουν. Εύχομαι πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
 
Λιάνα Ζ.  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτά τα δύο χρόνια στήριξης, συνεργασίας και εκμάθησης. Η πορεία προς την εισαγωγή στην εθνική σχολή δημόσιας διοίκησης είναι ανηφορικός και δύσκολος αλλά εσείς με το μεράκι,  την ανθρωπιά και τον επαγγελματικό σας την κάνατε ευκολότερη.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικότερα τον κ.Φωτεινό και την κ.Ταβλαδωράκη για τις γνώσεις που τόσο απλόχερα μου χάρισαν αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μου στάθηκαν. Καθώς επίσης και το νέο μέλος της διδακτικής ομάδας κ. Μανώλη Σκότορη που με την φρεσκάδα και την επιμονή του ανακάλυψα νέα μονοπάτια στην οικονομία και νέα όρια στις αντοχές μου!

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον κ.Παπατριανταφύλλου Αντρέα που μας έδειξε τα αγγλικά με άλλο τρόπο και αναθεώρησα αρκετά από αυτά που νόμιζα πως ήξερα κάνοντας το μάθημα γιορτή κάθε φορά αλλά με συμπυκνωμένη γνώση κάθε φορά!  Από την επιστολή αυτή δεν θα μπορούσε να λείψει μια ειδική αναφορά στην κ.Έλενα (την φιλόλογο της καρδιάς μας!) όπως επίσης και από τον μαθηματικό μας κ.Νίκα που κατάφερε να μας κάνει τα περίπλοκα απλά και τα δύσκολα εύκολα!

Για το τέλος άφησα την κ. Γιαννιτσάκη την Ιωάννα της καρδιάς μου, τον άνθρωπο που ήταν η πρώτη μου επαφή με τον φροντιστηριακό όμιλο Ανέλιξη  και που ήταν άντα εκεί για να λύσει κάθε μας πρόβλημα ακόμα και όταν “δεν ήταν” εκεί.